Mozgászínház képzések

Mozgás alapú önismeret

Legyél Te is Nia tanár!

 

Miből lett a Mozgásszínház?

11 évig tanítottam és tanítom most is teljes szívemből a Niát, ami egy pozítív szemléletű, csodálatos mozgásforma, rengeteget köszönhetek neki. Minden álszerénységet levetkőzve, hiteles és elismert Nia tanárrá lettem Magyarországon.
Ez alatt az idő alatt óriási fejlődésen mentem át kívül-belül. A mozgás tanítása indított el a személyiségfejlődés útján, rengeteget képződtem, tanultam. És ahogy teltek az évek, elkezdtem érezni annak a sok belső tapasztalásnak és tudásnak az erejét, ami utat keresett a kifejeződésre, már nem csak a Nián keresztül. Lett egy álmom, a mozgásszínház. 
Ám egyre csak halogattam, egyszerűen megijedtem a saját utamat járni és elkezdeni megvalósítani. Miután tepetopáztam egy helyben jó ideig, az élet meglépte helyettem, amit én nem mertem. Két és fél évvel ezelőtt összedőlt a magánéletem, a biztonságosnak és szeretettnek hitt világom egyik pillanatról a másikra a semmibe veszett. Az első évem a túlélésről és a harcról szólt, a következő egy évem pedig a menekülésről önmagam elől.
Amin átmentem, és ahogy meggyógyultam egyre világosabban rajzolta ki, hogy mi a vezérfonala a mozgászínházamnak:
az érzelmek megélésének játéka drámapedagógiával, mozgással, művészettel - mindezt játékosan, élményalapú tanulással, viccesen és komolyan, életigenlően.

Legyél a saját életed írója, rendezője, főszereplője, nézője, olvasója!

mozgászínház időpontok és helyszínek

Türelem, hamarosan itt fogod megtalálni a pontos helyet és időpontokat, egyenlőre várj.