Vélemények, tapasztalatok a TÁNCRÓL

A tánc jóval több mint egy sport. Pozitív visszajelzések azoktól, akik gyakorolják és elmondták mennyit változott az életük fizikailag és mentálisan. Nos, olvasd el, mi mindent tud a tánc...

MEGSZÜNTETTE
A FÁJDALMAT

Krónikus hátfájdalmam volt. Azután elkezdtem Nia órára járni. A legjobb dolog az volt, hogy a fájdalmam jelentősen csökkent a legelső óra után. Egy éven belül sokkal rugalmasabbá váltam és a hát-fájdalmaim gyakorlatilag eltűntek. Nagyszerűen érzem magam!"

Edit, Budapest

FOGYTAM

Egy mozgékony, kiegyensúlyozott nő vagyok. Két gyerekem születése után elkezdtem felszedni a kilókat és kövérnek éreztem magam. Ettől letargikussá és enerválttá váltam. Kitaláltam, hogy elkezdek valami sportot és szerencsémre felfedeztem a Niát. Nem csináltam semmilyen kínzó diétát, viszont heti két Niával 5 kilót fogytam néhány hónap alatt. Szeretem azt az új érzést, ahogy a testem és én barátkozunk, és azt, hogy ez már kívülről is látszik, elkezdtem leadni a kilókat, sokkal formásabb lettem, szebbnek érzem magam.”

Fanni, Szentendre

EDZETTEBB LETTEM

A fiatalkorom aktív évei után a sok munka és egyebek miatt abba a hibába estem, hogy felhagytam a sportolással. Erőnlét? Nulla.
Ha néha elmentünk a férjemmel túrázni, már egy könnyebb erdei séta is kifogott rajtam. A Nia azonban nem csak a mozgás örömét adta vissza, hanem a fittségemet is, így sokkal aktívabb vagyok ma már a mindennapjaimban.

Petra, Budapest